Trust in great landscaping

Een make-over
voor je buitenruimte

KUBIGROUP helpt je met de aanleg van terrassen en opritten, afsluitingen en poorten, parkings, …
Ontdek wat we voor jou kunnen doen.

Trust in great landscaping

Terrassen en opritten

Wil je een terras aanleggen? Of is het tijd voor een afgewerkte oprit? Alles begint bij een stevige fundering. We houden ook rekening met technische aspecten zoals de afvoer van water en eventuele bekabeling voor verlichting.

Het verhardingsmateriaal bepaalt de look van je oprit of je terras. Je kiest uit materialen als gebakken stenen, beton, natuursteen, kasseien, grind, … Samen bespreken we wat past bij de stijl van je woning, je budget en je wensen.

Parkings

Een parking is het eerste wat bezoekers zien wanneer ze langskomen bij je bedrijf. Vaak heeft een parking ook heel wat te verduren: van verstrooide chauffeurs tot extreme weersomstandigheden.

Daarom werken we voornamelijk met asfalt, beton, grind, klinkers of grasdallen. Naast de aanleg van de parking, zorgen we ook voor de bijhorende grondwerken en groenaanleg.

Afsluitingen en poorten

Een degelijke omheining zorgt voor privacy en veiligheid. Het hekwerk en de toegangspoort die je kiest, geeft karakter aan je huis en tuin.

We zorgen voor de afsluiting of toegangspoort die jij wenst: met betonplaten, houten schermen, draad, …

Rioleringswerken

Regenwater apart houden is al langer verplicht voor nieuwbouw. Op termijn zal bijna iedereen afvalwater en regenwater moeten scheiden. Daar kan je best al rekening mee houden.

KUBIGROUP zorgt voor een optimale en correcte afwatering van regenwater én afvalwater. We plaatsen rioleringsbuizen in PVC, PE en beton. Ook voor regenwaterputten, septische putten en zuiveringsstations kan je bij ons terecht.

Enkele realisaties

BE 0896 238 527

©

2024
KUBIGROUP

// By