Trust in great landscaping
Trust in great landscaping

Je partner voor
buitenaanleg
van a tot z

20 jaar ervaring, een straf team en een modern machinepark zorgen ervoor dat we de meest uiteenlopende projecten aankunnen. Schakel ons in voor één of meerdere onderdelen van je project. Denk aan grondwerken, rioleringswerken, opritten en terrassen, een bijbouw …

We werken met kwalitatieve materialen en goed gereedschap. Zo kunnen we je project tot in de kleinste details afwerken. We voeren niet zomaar uit, maar denken mee en geven advies. Zo komen we altijd tot een mooi en kwalitatief resultaat.

Onze sterktes

Buitengewoon goed

Bij elk project krijg je onze ervaring er sowieso bij. We bereiden alles tot in de puntjes voor, we weten welke materialen werken (en welke niet) en we plaatsen alles heel nauwkeurig.

We voeren niet zomaar uit, maar denken mee en geven advies. Zo komen we altijd tot een mooi resultaat.

Straffe service

Voor onze klanten halen we graag alles uit de kast. Dat doen we door mee te denken, met particulieren, bedrijven en overheden.

Onze focus ligt op kwaliteit en een vlotte en flexibele service. We zoeken oplossingen voor elke vraag, hoe eenvoudig of ingewikkeld die ook is. En we gaan altijd voor het beste resultaat.

Samen sterk

Sommige projecten vragen om extra expertise. Daarom werken we nauw samen met andere bedrijven uit de buurt. Geregeld lenen we ook onze eigen ervaring uit aan collega’s die handen of kennis te kort komen.

Door te bouwen aan een sterk netwerk, kunnen we de beste dienstverlening leveren.

Van 1 man tot 1 team

Bart Spinnoy startte het bedrijf in 2003 in
zijn eentje. Wat ooit een eenmanszaak was, is ondertussen een vaste waarde in buitenaanleg.

Een team van meer dan 10 man sterk richt zich op de aanleg van opritten / terrassen / parkings, verbouwingswerken en grondwerken.

KUBIGROUP koppelt 20 jaar ervaring aan een uiterst flexibele instelling en een modern machinepark.

Het resultaat: mooie projecten, tevreden klanten en een groeiend bedrijf.

BE 0896 238 527

©

2024
KUBIGROUP

// By